Over Mariëla

FIGHT like a champ, have FUN like a pro

Over Mariëla

Toen ik jong was wilde ik ergens een keer de BESTE in worden. Dat werd kickboksen. Op mijn 15e begon ik met Kickboksen. En in 2011 verwezenlijkte ik mijn lang gekoesterde droom; Wereld kampioen worden. Zelfs twee wereldtitels in één weekend op het Kombat League Tournament in Italië.  Eén voor Kickboksen en de ander op K-1 reglement. In 2013 won ik voor de derde keer een wereldtitel op de WFMC World Cup in Duitsland. En mijn vierde en laatste wereldtitel won ik in 2014 in Duitsland tegen een Duitste tegenstandster met knock-out. Tijdens mijn vechtsport carrière heb IK gewonnen, maar ook verloren. En ook een paar keer onbeslist als uitslag gehad.
Wat de uitkomst ook was, ik heb er elke keer een les uit getrokken om mijzelf te verbeteren.

Titels

Kombat League World Champion K-1 Serie1 -55kg (2011)

Kombat League World Champion Kickboxing Serie1 -60kg (2011)

WFMC World Champion World Cup K-1 -60 kg (2013)

AFSO K-1 Rules World Champion Feather Weight (2014)

Ik probeer mijn passie voor de sport zoveel mogelijk in mijn werkzaamheden te delen. Naast personal training aan volwassenen, geef ik ook veel trainingen op basis- en middelbare scholen aan kids. Een mooie uitdaging vind ik kickbokstrainingen geven aan speciaal onderwijs en weerbaarheidstrainingen op scholen.

In 2018 werd ik moeder van onze prachtige zoon Sirius. En werd ik in 2019 mede-eigenaar van een kleinschalige en gezellige gym, Group Training Zuid.

Hierdoor heb ik mijn focus de laatste tijd meer gelegd op het moederschap en sportschooleigenaar, maar het doel om nog een keer de ring in te gaan is er zeker nog! En in de tussentijd wil ik zoveel mogelijk mensen trainen en coachen om ook hun doel te behalen.

Let’s FIGHT together to share the FUN later
OSU Mariëla

Wat zeggen andere

Klant Testimonials

De (kickboks)lessen van Mariela zijn geweldig! Hele fijne en persoonlijke manier van lesgeven. Ik heb van haar in een korte periode veel geleerd. Echte aanrader voor iedereen die wil beginnen met kickboksen!
Eva Langerak

Mariela is een zeer kundige kickbox instructrice. Onze zoon volgt haar lessen met veel plezier. Ze heeft een talent voor lesgeven en de kinderen geboeid en geconcentreerd te houden. Wij zijn zeer te spreken over Mariela

Venus Van Oostrom Parsi

Mariëla weet je tot het uiterste te drijven. De passie voor de sport straalt uit in het trainen met haar. De trainingen zijn nooit saai en high impact. Dus of je nu wil trainen om fit te blijven, of om beter te worden, dan is Mariëla een Geweldige trainer voor kinderen en volwassenen.

Roy Italiaander

✅ Workshop van een wereldkampioene. Die kan van mijn bucketlist ?. Het was perfect afgestemd op mijn conditie en niveau. Niet te intensief, maar lekker (gezond) uitdagend. Als ik in de buurt zou wonen was ik overtuigd geweest wekelijks met haar te trainen ?. Ik zou iedereen die twijfelt willen aanraden een proefles te nemen, het is een echte aanrader.

Jaap van Ens

Gratis intake

Fight & Fun 2024©
Privacy verklaring

Website door:
Websitexperts