Training en workshop

Groepstraining

Personal Training/ Duo Training

Workshops & Inspiratie

Groeps
training

Trainen in een groep, maar wil je wel persoonlijke aandacht, dan is trainen in een small group misschien wat voor jou. Het is mogelijk om alleen met je eigen vrienden, vriendinnen, collega’s of familie te komen trainen.

Personal Training/ Duo Training

Om zo snel mogelijk resultaten te boeken raad ik een periode intensieve personal training aan. Of je nu wilt afvallen of de technieken beter wilt gaan leren. Tijdens de personal training krijg je alle aandacht en adviezen die je nodig hebt om je doel te behalen. Omdat ik vind dat een personal trainer voor iedereen betaalbaar moet zijn, kun je voor dezelfde prijs iemand mee nemen. Zo kun je de kosten delen. Samen trainen is meer FUN!

Workshops & Inspiratie

Op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsactiviteit? Fight&Fun maakt van elke gelegenheid een uitdagende en leuke activiteit.

* Kinderverjaardag
Wat is er leuker dan een sportief feestje? Workshop bootcamp of kickboksen voor kids. Invulling in overleg. Kies voor op spelende wijs kennismaken met de sport of een gedisciplineerde drill les. Daarna taart eten en cadeautjes uitpakken.

* Bedrijfsuitje
Altijd al een keer kennis willen maken met vechtsport? Heeft u soms zin om met uw collega fysiek te sparren? Lijkt het u spannend om een training te krijgen van een wereldkampioen kickboksen? Dan is de workshop “ Vechtsport op kantoor ” echt iets voor uw bedrijf! Tijdens de workshop gaan we (inter)actieve oefeningen doen waarbij communicatie, flexibiliteit, balans, je plek innemen en grenzen stellen worden behandeld. Er wordt stress ontladen en gezonde agressie ervaren. De deelnemers komen zichzelf tegen op een leuke en speelse manier. Op eigen locatie mogelijk.

* Vrijgezellenfeest
In een huwelijk vragen man en vrouw soms het uiterste van elkaar. Misschien een goed idee om de bachelor of bachelorette al vast fysiek klaar te stomen voor elke uitdaging!

* Inspirational Speaker
Als viervoudig wereldkampioen kickboksen met een succesvolle gym en als kersverse moeder heb ik een inspirerend verhaal te vertellen. Mijn levensverhaal gaat over vallen en opstaan, maar voornamelijk doorzetten met een positieve mindset.

*Coaching
Met meer dan vijfentwintig jaar trainingservaring en heel veel ups&downs in het leven weet ik je te inspireren en ondersteunen om je doel te bereiken. Of dit nu een trainingsdoel is of je hebt bijvoorbeeld hulp nodig met het opstarten als zzp’er.
Daarnaast heb ik veel ervaring met weerbaarheidstraining/ Rots & Water op middelbare scholen. Ik gebruik sport als middel om je zekerder en standvastiger te laten voelen.

Chakra’s en Schumann Resonantie
Tijdens deze eendaagse cursus deel ik de basiskennis over de chakra’s, energiecentra, van ons lichaam. Deze heb je nodig om contact te maken met de Schumann Resonantie, de hartslag van de aarde, die zorgt voor zelfherstellend vermogen van je lichaam.

FIGHT like a pro, have FUN like a pro

WERKWIJZE

Kies je voor groepstraining of personal training, dan is er eerst een kennismakingsgesprek, dat kan bij jou thuis, in de gym of telefonisch. Graag wil ik van je weten, waarom je wilt gaan trainen. En bespreken we een realistisch doel en plan hiervoor.
Om daadwerkelijk resultaat te behalen, werk ik met pakketten. Na 1 keer trainen behaal je geen blijvend resultaat. Door met pakketten te werken, maak je met jezelf de afspraak om structureel te komen sporten en zo behalen we samen jouw einddoel.

Dutch Champion package 4 trainingen *
Europese Champion package 8 trainingen **
World Champion package 12 trainingen ***
Undefeated World Champion 20 trainingen ****

Dit komt neer op * 1x per week, ** 2x per week, ***3x per week,  **** 4-5x per week.

De trainingen plannen we samen in op een moment dat jou het beste uitkomt.
Trainingen kunnen bij je thuis, buiten in het park of in mijn gym in Amsterdam Oud Zuid ingepland worden.

Gratis intake

Fight & Fun 2024©
Privacy verklaring

Website door:
Websitexperts